FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Tatran Kadaň
-
FK Baník Most-Souš
FK Tatran Kadaň

Kadaň

20. srpna 2022

2:0
B-tým 2023
FK Baník Most-Souš

K prvnímu mistrovskému utkání sezóny 2022/2023 zajížděla mostecká rezerva do Kadaně, která v létě vhodně posílila zejména o hráče Domoušic. Od začátku utkání bylo k vidění mnoho osobních soubojů a boj o každý míč a metr hřiště. První obrovskou příležitost si vypracovali domácí ve 20. minutě, kdy přímý volný kop ze strany vytlačil brankář Pecháč na tyčku a následně na rohový kop. Ve 32. minutě se už domácí ujali vedení, kdy se po centru zprava prosadil nabíhající Karban 1:0. Po prvním poločase tak domácí vedli nejtěsnějším rozdílem 1:0.

Druhý poločas začal větší aktivitou mosteckých hráčů a zejména střely střídajícího Rjasky nadělali spousty starostí domácímu brankáři. V následujících minutách měla hra spád a zajímavé situace se střídali před oběma brankami. V 72. minutě si mostečtí hráči vypracovali největší příležitost ke skórování, kdy přízemní střelu k tyči Kurcina bravurním zákrokem zlikvidoval na brankové čáře domácí brankář. Mostečtí v závěru utkání se snahou o vyrovnání začali více hru otvírat a v 83. minutě po chybě v rozehrávce zvýšil vedení domácích Valenta na 2:0. Tímto skóre skončilo i samotné utkání a domácí si tak připisují první body do tabulky. Mostu tak nezbývá než o první body zabojovat za týden v domácím utkání s Černovicemi.

Sestavy

FK Tatran Kadaň


FK Baník Most-Souš

Pecháč – Nepraš, Wagner, Smitka, Cicko (45. Rjaska) - Popelka (60. Jansa), Hlaváček, Radba (45. Kurcin), Radoš – Skurovec (60. Bohó), Jurkovič (60. Kavický)

čtěte také

novinky