FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš
-
SK Baník Modlany
FK Baník Most-Souš

neděle, Souš

23. října 2022

3:0
B-tým 2023
SK Baník Modlany

V sobotu 22.10.2022 sehrálo B mužstvo další mistrovské utkání na domácím hřišti s mužstvem SK Baník Modlany. Od úvodního hvizdu zatlačili mostečtí hráči hosty na svoji polovinu a v 17. minutě otevřeli skóre tohoto zápasu, když se dokázal prosadit po centru Cicka nabíhající Svoboda 1:0. Domácí i nadále pokračovali ve velmi aktivní hře a i přes další slibné příležitosti navýšit své vedení v prvním poločase již nedokázali. Hosté si největší šanci dokázali vypracovat ve 44. minutě, kdy se po rychlém protiútoku ocitl jeden z hostujících hráčů sám před domácím brankářem Nejedlým. Mostecký brankář ovšem následným výborným zákrokem svoje mužstvo podržel a tak se do kabin odcházelo za těsného vedení 1:0 pro domácí Baník. Mostečtí si i ve druhém poločase vytvořili trvalý tlak. Tuto aktivitu dokázali mostečtí hráči korunovat další brankou ve 49. minutě, kdy se po přihrávce Kurcina prosadil svoji druhou brankou v utkání Svoboda 2:0.

Domácí hráči i nadále vrhali všechny síly do útoku a jen špatným řešením ve finální části nedokázali v této fázi hry více navýšit své vedení. To se podařilo mosteckému Baníku až v 81. minutě, kdy se střelou do prázdné branky prosadil Kavický 3:0, který tak stanovil i konečné skóre tohoto utkání.

Sestavy

FK Baník Most-Souš

Nejedlý - Svoboda (78. Nepraš), Stružinský (53. Radoš), Nguyen, Bouček, Wagner (57. Jurkovič), Vlach (45. Kurcin), Cicko, Popelka (78. Kavický), Jansa, Hlaváček

SK Baník Modlany

Zacharda - Blažek, Ludík, Stožický, Dolejška, Štáhlavský, Kučera (46. Brezovský), Kupka, Ruda, Šedina (81. Kuchař), Dupák (58. Holý)

Detail utkání

Branky

17. a 49. Svoboda, 81. Kavický

čtěte také

novinky