FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Litoměřicko
-
FK Baník Most-Souš
FK Litoměřicko

Brozany, sobota

9. března 2024

2:2
B-tým 2024
FK Baník Most-Souš

První mistrovský víkend má za sebou i krajský přebor. Mostecké B-mužstvo remizovalo v na UMT Brozanech s Litoměřickem 2:2.

V prvním mistrovském utkání jarní části krajského přeboru dospělých odehrálo B mužstvo utkání na umělé trávě v Brozanech proti mužstvu FK Litoměřicko. Lepší úvod utkání si hosté z Mostu nemohli ani přát, když po devíti minutách vedli 0:2. Nejprve se ve 4. minutě prosadil tečovanou střelou z hranice velkého vápna Buben a v 9. minutě po rohovém kopu Cicka se prosadil následnou hlavičkou Smitka 0:2. Od tohoto okamžiku si domácí vytvořili mírnou územní převahu, kdy se nechtěli smířit pro ně s tímto nepříznivým stavem. Zpět do hry se domácí dostali v 18. minutě, kdy mostecká obrana nezachytila míč za obranu a z následného rychlého protiútoku domácí snížili na 1:2. Ve 25. minutě vyrobila mostecká defenzíva chybu v rozehrávce a útok domácích zastavila obrana Mostu až faulem těsně před pokutovým územím. Z následného přímého kopu domácí nádhernou ranou vyrovnávají na 2:2. Litoměřičtí hráči i v následujících minutách dobře kombinovali a vytvářeli si střelecké příležitosti. Hostující brankář Kosinský byl ovšem velmi pozorný a se všemi pokusy soupeře si již v prvním poločase dokázal poradit. Když v úplném závěru prvního poločasu nastřelil Cicko jen tyčku domácí branky skončil první poločas za nerozhodného stavu 2:2.

I druhý poločas začal ve velkém tempu. V 61. minutě byl po vzajemnéí strkanici po druhé žluté kartě vyloučen mostecký Kavický. Mostečtí i v deseti si vytvořili obrovskou příležitost ke skórování v 70. minutě, kdy postupoval sám na brankáře domácích Cicko, následné zakončení skončilo nad brankou. Když domácí ve své největší příležitosti druhého poločasu nastřelili v 72. minutě jen tyč mostecké branky, skončilo utkání za nerozhodného stavu 2:2. V následném penaltovém roztřelu byli úspěšnější hráči mosteckého Baníku, kteří si tak připisují bod navíc do tabulky.

Sestavy

FK Litoměřicko


FK Baník Most-Souš

Kosinský – Kovář, Nguyen, Wagner, Buben – Smitka (88´Keldrych), Kučerka (77´Hlaváček M.), Hopi, Cicko, Bíma (46´ Havlíček), - Kavický (61´ČK)

Detail utkání

Branky

18. Frank, 25. Marič - 4. Buben, 9. Smitka

čtěte také

novinky