FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš
-
FK Český Lev Neštěmice
FK Baník Most-Souš

neděle, Souš

17. března 2024

1:0
B-tým 2024
FK Český Lev Neštěmice

B-mužstvo v prvním jarním zápase na domácím hřišti zvládlo utkání se soupeřem z horní poloviny tabulky a připsalo si první plný bodový zisk v jarní části Krajského přeboru

V neděli 17.3.2024 sehrálo B mužstvo další mistrovské utkání na domácím hřišti s mužstvem FK Český Lev Neštěmice. Od úvodního hvizdu bylo v utkání k vidění spousty soubojů a osobních soubojů. V 16. minutě dostali mostečtí možnost zahrávání pokutového kopu po předchozí ruce uvnitř pokutového území. Z následné penalty se prosadil Martin Hlaváček 1:0. Hosté z Neštěmic mohli odpovědět ve 21. minutě, kdy v obrovské příležitosti po přelobování brankáře Patky jen těsně minuli branku domácích.

V závěru prvního poločasu byli hosté aktivnějším mužstvem ale větší příležitost si i díky obětavému výkonu domácí obrany již vypracovat nedokázali. První poločas skončil za těsného vedení domácích v poměru 1:0. I ve druhém poločase bylo v utkání k vidění urputný boj o každý míč a metr hřiště. Když se hostě nedokázali ze svých dvou šancí střelecky prosadit nad výborně chytajícím domácím brankářem Patkou skončilo utkání nejtěsnějším vítězstvím domácího mužstva v poměru 1:0.

Sestavy

FK Baník Most-Souš

Patka - Smitka, Nguyen, Wagner, Buben – Hlaváček M., Kučerka (68´Tajmr), Sedlák (46´Havlíček), Cicko, Rjaska (88´Bíma) – Hopi (82´Keldrych)

FK Český Lev Neštěmice


Detail utkání

Branky

16. Martin Hlaváček

čtěte také

novinky