FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Baník Most-Souš

FK Ústí nad Labem
-
FK Baník Most-Souš
FK Ústí nad Labem

čtvrtek, Ústí

28. března 2024

2:1
B-tým 2024
FK Baník Most-Souš

Na zelený čtvrtek 28.3.2024 sehrála v rámci dalšího utkání Krajského přeboru mostecká juniorka své již čtvrté mistrovské utkání v jarní části sezóny 2023/2024 s mužstvem FK Ústí nad Labem B. Od úvodního hvizdu se hrál svižný a rychlý fotbal. Domácí byli sice o něco aktivnějším mužstvem, ale větší příležitost si i přes dobře organizovanou obranu vypracovat v úvodu utkání nedokázali. Vedení se domácí dočkali až po 30. minutách hry, kdy na centr z levé strany hřiště nejlépe zareagoval jeden z domácích hráčů 1:0. O šest minut později si domácí vypracovali obrovskou příležitost k navýšení svého vedení, ale díky výbornému zákroku mosteckého brankáře Kosinského se stav utkání neměnil. První poločas skončil vedením domácího Ústí v poměru 1:0.

I druhý poločas pokračovala hra ve velkém tempu a hra se rychle přelévala od vápna k vápnu. Mostečtí se dočkali vyrovnání v 81. minutě, kdy si na míč za obranu naběhnul Kavický, který následným stříleným centrem poslal míč před domácí branku a odražený míč dokázal dorazit do prázdné branky dobíhající Havlíček 1:1. V 87. minutě nakonec dokázali domácí rozhodnout o svém vítězství, kdy mostecká obrana nezachytila rychlý protiútok domácích a následná střela skončila smolně pod tělem mosteckého brankáře v brance 2:1. Tímto stavem skočilo i samotné utkání a mostečtí si tak na jaře připisují druhou porážku v řadě.

Sestavy

FK Ústí nad Labem


FK Baník Most-Souš

Kosinský – Havlíček, Nguyen, Kovář, Buben (59´Bíma) - Wagner (46´Keldrych), Kučerka, Smitka (59´Tajmr), Růžička (77´Kozikowski), Cicko - Kavický

Detail utkání

Branky

30. Fischer, 87. Spica - 81. Havlíček

čtěte také

novinky